Functies

Een brede waaier aan functies op maat van jouw rijschool

Ontdek eens wat er allemaal mogelijk is met BIQSDRIVE, de optimale online rijschoolsoftware. Ons complete pakket beschikt over een brede waaier aan functies. Zo zal het dagelijkse beheer van je rijschool perfect verlopen. 

Neem een goede start met je planning, facturatie en administratie. Zo kan je focussen op wat echt van belang is voor jouw en je rijschool, de slaagkansen van je leerlingen optimaliseren!

BIQSDRIVE bevat, naast web- en mobiele planning, leerling administratie en facturatie, nog vele extra’s.  Allemaal in de cloud, zodat je altijd makkelijk aan je gegevens kan. Waar je ook bent en vanop welk toestel je op dat moment ter beschikking hebt. Geen aparte applicatie, gewoon via je webportaal inloggen en je kan aan de slag.

Ons pakket bevat alle functies die je nodig hebt om een optimale werking van je rijschool te kunnen garanderen.  Zo zijn we de meest complete rijschoolsoftware als het gaat om planning, administratie en facturatie. 

Laat je overtuigen en vraag je demo aan. Dan kan je BIQSDRIVE zelf een maand lang uittesten, zonder aankoopverplichting nadien.

Ontdek zelf de voordelen!

Enkele geoptimaliseerde rijscholen

een brede waaier aan functies checkbox

Wil je BIQSDRIVE online volgen? Dan kan via onze facebookpagina of via LinkedIn. Zo blijf je op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.