Facturatie

Van planning naar facturatie in alle eenvoud

facturatie

Steeds correcte en complete facturen

Van planning naar facturatie in alle eenvoud. Met de optimale facturatiefunctie kun je facturen, offertes of creditnota’s aanmaken. Alle gegevens die bij de facturen horen, worden automatisch ingeladen. Zo weet je zeker dat je facturen compleet en correct zijn.

De facturatiesysteem houdt rekening met de voor jouw rijschool ingestelde financiële voorwaarden voor het afzeggen van een rijles. Deze worden automatisch verwerkt in de factuur. Losse notities ‘hoeveel je aan wie moet factureren’ behoren tot de verleden tijd. De optimale rijschoolsoftware doet het allemaal voor jou. Print en verstuurde factuur of verzend deze met één muisklik via de mail. 
Verstuur ook in één muisklik een herinnering of aanmaning naar je klant en geef aan of je hier administratiekosten voor in rekening wilt brengen. BiqsDR!VE doet de rest. 

Onze optimale rijschoolsoftware is voorzien van de mogelijkheid om je facturen te exporteren naar je boekhoudprogramma. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Ontdek ook deze andere functies

Ontdek zelf de voordelen!

Enkele geoptimaliseerde rijscholen

Wil je BIQSDRIVE online volgen? Dan kan via onze facebookpagina of via LinkedIn. Zo blijf je op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.