Inschrijvingsflow

Efficiënt inschrijven met BIQSDRIVE

Inschrijvingsflow - Efficient inschrijven met BIQSDRIIVE

Dankzij de inschrijvingsflow

Bij de optimale online rijschoolsoftware krijg je een standaard online inschrijvingsformulier dat je op je eigen website kan plaatsen. Zo kunnen leerlingen efficiënt inschrijven met BIQSDRIVE. Want voor een leerling is het vaak nog onduidelijk welk lessenpakket hij zal moeten volgen om te bekomen wat hij voor ogen heeft omdat het aanbod vaak héél groot is. 

Om het voor jullie klanten eenvoudiger te maken om zich online in te schrijven hebben we nu een online inschrijvingsflow beschikbaar. Deze flow kan jij zelf volledig instellen op maat van je rijschool. Je bepaalt zelf welke mogelijkheden je de leerling geeft.

De leerling zal stap voor stap verder gaan in het inschrijvingsproces met als eindresultaat een gegarandeerde succesvolle inschrijving naar de verwachtingen van je leerling. Zo ben jij ook 100% zeker dat de nieuwe online inschrijving correct is, hoef je niet meer meteen de leerling op te bellen maar kan je meteen aan de slag met het inplannen van deze nieuwe leerling. Een ware win-win situatie die heel wat tijd zal besparen in uw inschrijvingsproces.

Om gebruik te maken van de inschrijvingsflow gelden volgende vergoedingen: 

  • Eénmalige activering : € 125,00
  • Per ontvangen online inschrijving:

Ontdek ook deze andere functies

Ontdek zelf de voordelen!

Enkele geoptimaliseerde rijscholen

Wil je BIQSDRIVE online volgen? Dan kan via onze facebookpagina of via LinkedIn. Zo blijf je op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.