Web- en mobiele planning

Web- en mobiele planning van BIQSDRIVE

web- en mobiele planning

Je rijschoolplanning naar eigen wens

Iedere rijschool heeft zijn eigen manier van werken. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat je de web- en mobiele planning van BIQSDRIVE helemaal naar de wensen van jouw eigen rijschool kunt instellen. 

Zo kun je de kalender voor iedere planner filteren op dagen (per dag/dagen, week of maand) en op instructeur of een groep van instructeurs. Overzicht creëer je gemakkelijk en snel met behulp van een kleurenpalet.

Lessen inplannen voor je rijschoolinstructeur gaat eenvoudig dankzij de drag-and-drop functie. Sleep de gewenste tijd in de agenda van een bepaalde instructeur en voeg de gewenste lesinformatie toe. BIQSDRIVE maakt het jou ook gemakkelijk om snel meerdere lessen voor eenzelfde leerling in te plannen. De software onthoudt de laatst ingevoerde lesinformatie zodat je snel meerdere tijdvakken kan opvullen.

Binnen de software kun je zelf instellen wanneer een geannuleerde les wel of niet betaald moet worden. Wanneer een les wordt afgezegd, verwerkt BIQSDRIVE dit vervolgens automatisch in de facturatie.

In de planning kan je ook direct zien hoeveel lessen een leerling al heeft gehad en of er nog betalingen openstaan.

Bij elke boeking checkt de software of er op dat tijdstip niet al een boeking gemaakt is, zo voorkom je dubbele boekingen. ook heb je altijd direct inzicht in de beschikbaarheid van je instructeurs.

Ontdek ook deze andere functies

Ontdek zelf de voordelen!

Enkele geoptimaliseerde rijscholen

Wil je BIQSDRIVE online volgen? Dan kan via onze facebookpagina of via LinkedIn. Zo blijf je op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.