Demo account aanvragen

BIQSDRIVE demo account aanvragen

Demo account aanvragen voor je rijschool? Vul onderstaande gegevens in, en we zetten een demo omgeving klaar voor jouw rijschool.

Steeds meer gebruiksgemak

De optimale online rijschool software van BIQSDRIVE wordt dagelijks geëvalueerd. Ons team is elke dag bezig om het volledige pakket up-to-date te houden. Waar nodig voorzien we nieuwe functionaliteiten om je een softwarepakket met optimaal gebruiksgemak te garanderen.

We luisteren ook naar jou als rijschool en bekijken hoe we je tips kunnen verwerken in BIQSDRIVE. Zo bouwen we samen aan de perfecte oplossing voor rijschool planning, administratie en facturatie.

demo aanvragen

Enkele geoptimaliseerde rijscholen

Waarom onze klanten kiezen voor BIQSDRIVE, de optimale online rijschool software:

Planning, facturatie en administratie behoren tot de belangrijkste taken in het dagelijkse beheer van je rijschool. Wij zorgen ervoor dat je deze taken op kantoor, thuis of onderweg, op een snelle, optimale en intelligente manier kan uitvoeren.

Zo kan je meer tijd besteden aan wat écht van belang is: nieuwe leerlingen aantrekken en hen begeleiden in hun leerweg naar zelfstandig rijden.

Enkele voordelen van onze software:

Altijd en overal beschikbaar in de cloud: Onze software gaat overal met je mee! Je moet zelfs geen applicatie installeren op je computer, tablet of smartphone. Via je webportaal log je snel en eenvoudig in, met welk apparaat dan ook!

Software ingericht naar jouw wensen: Het is altijd mogelijk om specifieke functionaliteit op maat voor je rijschool te ontwikkelen. Onze consultants komen graag bij je langs om je wensen in kaart te brengen. 
Is er een functionaliteit waarvan je denkt dat die van toegevoegde waarde kan zijn voor onze software? Tips zijn altijd welkom!

Snel en eenvoudig te optimaliseren: Starten is eenvoudig. We importeren het bestaande klantenbestand voor je, zodat je meteen aan de slag kan. Kun je wel wat hulp kan gebruiken bij de opstart? Wij bieden je graag een opleiding op maat, bij jou op locatie.

Wil je BIQSDRIVE online volgen? Dan kan via onze facebookpagina of via LinkedIn. Zo blijf je op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.