Opleidingen

Graag een opleiding?

Opleiding - een bliksemstart maken met BIQSDRIVE

Een bliksemstart maken met BIQSDRIVE

Een bliksemstart maken met BIQSDRIVE, de optimale online rijschoolsoftware? Dan adviseren we je om een korte opleiding te volgen.

1. Op maat van uw rijschool

We bieden de mogelijkheid om een privé-opleiding te volgen, aangepast aan de behoeften van je rijschool. Eén van onze consultants komt op afgesproken dag en tijdstip bij jou op locatie om jou en je medewerkers een vliegende start te geven. Je krijgt ook ondersteuning bij het volledig op maat instellen van je rijschoolpakket. Samen met jou nemen we alle ins en outs van het pakket door en voorzien we je van tips en tricks. Na de opleiding kun je meteen van start. 

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op via: info@biqsdrive.be. 

2. Groepsopleiding

De groepsopleidingen volg je samen met andere deelnemende rijscholen bij BIQSDRIVE in Tessenderlo (België). Tijdens deze algemene opleiding maken we je wegwijs binnen het pakket en nemen we de nodige instellingen met je door. Vervolgens nemen we alle functies onder de loep. Natuurlijk voorzien we jou van handige en slimme tips en tricks zodat je direct aan de slag kunt!

LET OP: Tijdens deze opleiding voeren we geen instellingen op maat uit binnen jouw eigen rijschoolsoftware. Na de opleiding kun je deze zelfstandig uitvoeren. 

De groepsopleiding kan je volgen aan een voordelig tarief van €100,00/uur excl. BTW en duurt van 8u tot 17u. Tijdens de middag kun je genieten van een heerlijke lunch met verse broodjes.

Ontdek zelf de voordelen!

Enkele geoptimaliseerde rijscholen

Wil je BIQSDRIVE online volgen? Dan kan via onze facebookpagina of via LinkedIn. Zo blijf je op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.