Opleidingen

OPLEIDINGEN

Om een bliksemstart te maken met de optimale online rijschool software adviseren we jullie om een korte opleiding te volgen met voldoende tips & tricks. 

1. Op maat van uw rijschool

We bieden de mogelijkheid om een privé opleiding te nemen op maat van uw rijschool. Eén van onze consultants komt op afgesproken dag en tijdstip een opleiding geven bij u ter plaatse aan u en uw medewerkers. Deze opleiding omvat ook consultancy waarbij we uw rijschool software pakket volledig op maat gaan instellen en vervolgens de volledige werking doorlopen.
Hierdoor kan u meteen na de opleiding van start gaan. 

Contacteer ons via info@biqsdrive.be voor meer informatie en prijzen. 

2. Groepsopleiding

De groepsopleidingen gaan door in de kantoren van biqsDR!VE te Geel. Hier zal u samen met andere rijscholen kunnen genieten van een algemene opleiding over de optimale online rijschool software. 
Deze opleiding omvat het verloop van de nodige instellingen alvorens u van start kan gaan. Waarna we de volledig werking doorlopen met voldoende tips & tricks. 

OPGELET: er zullen geen instellingen op maat van uw rijschool gebeuren. Deze dient u na de opleiding zelfstandig uit te voeren. 

De groepsopleiding kan u volgen aan een voordelig tarief van €100,00/uur excl. BTW en duurt van 8u tot 17u. Onder de middag is er een broodjeslunch voorzien. 

ONTDEK ZELF DE VOORDELEN!

ENKELE GEOPTIMALISEERDE RIJSCHOLEN